Dankort eDankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro American Express JCB

 

Butikkens åbningstider

Mandag - fredag 11.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00

 

Charlotte Tøndering, født 1960 i Viborg.


Jeg er uddannet på Skals Tekstilseminarium med speciale i strik og har i over 30 år arbejdet med faget som formgiver og underviser.


Etablerede tilbage i 1980’erne en lille strikvirksomhed med design af strikmodeller og salg af opskrifter. Har undervist i strik, broderi, filtning og eksperimenterende tekstilarbejde i flere sammenhænge, bl.a.en længere årrække på Skals Tekstilseminarium, Den Eksperimenterende Tekstilskole på Djursland og Læreruddannelsen i Århus og har desuden sideløbende drevet freelance kursusvirksomhed indenfor det tekstile område.


Siden jeg blev butiksindehaver i september 2010, er det primært butikken i det stemningsfulde Latinerkvarter i Århus, som danner rammen om mine aktiviteter indenfor strikdesign, idéudvikling og kursusvirksomhed. På hylderne i Graven 3 findes garn af allerbedste kvalitet fra Marianne Isager og fra japanske ITO.


Det er enkelheden, den gode pasform og en stor fascination af materialet, som er drivkraften i min virksomhed – både når det gælder udvikling af nye strikmodeller og vejledning af butikkens kunder i deres søgen efter et rigtig godt strikketøj.


Tøndering Strik samler på forskellig vis dygtige designere og entusiastiske strikkere i et inspirerende fællesskab omkring dette fascinerende kunsthåndværk. Den enkleste måde hvorpå du kan arbejde skabende med form og farve - det kræver kun to pinde og et godt garn!